o
Selecteer een pagina

Studio
Foodz

Studio Foodz combineert jarenlange ervaring, kennis en creativiteit tot een werkbaar geheel. Daarom kan ik bijstaan op alle fasen van het innovatieproces, zowel op marketing als research & development vlak. Ik kan een project als geheel oppakken maar ook een ontwikkelteam aansturen, het is maar net waar de wens ligt.

willemien pastoor, studiofoodz, voedseltechnoloog

Laat ik mijzelf even voorstellen:

Willemien Pastoor

Zolang ik me kan herinneren heeft koken (en eten) een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Als kind zijnde hielp ik mijn moeder al graag met koken en bakte ik samen met vriendinnetjes koekjes en taarten. Toen ik wat ouder was heb ik diverse bijbaantjes bij verschillende restaurants gehad. Gasten verwennen met de lekkerste gerechten, daar word je toch blij van!

Na de Hotelschool heb ik Food & Business gestudeerd in Groningen waarna m’n carrière van start ging. Ik heb diverse mooie functies mogen bekleden, de een iets meer marketing gericht dat andere meer op research & development vlak. De ene tak kan niet zonder de andere en als alles goed samenkomt ontstaan de mooiste resultaten. Om nog wat meer verdieping qua kennis aan te brengen heb ik in de avonduren nog een module Levensmiddelentechnologie aan de HAS Den Bosch gevolgd.

En nu is het tijd om op eigen benen te staan… Studio Foodz is een feit! Ik zet me graag in om verschillende bedrijven bij te staan en te helpen met ontwikkelingsvraagstukken. Doordat ik geen onderdeel uitmaak van de dagdagelijkse business kan ik snel een concrete bijdrage leveren. Benieuwd of ik ook iets voor jou kan betekenen? Ik kom graag eens langs om de mogelijkheden te bespreken.

Wie weet tot snel!

Studio Foodz

Drift 18

9415 PM Hijken

Copyright © 2024Karin|Web|Design